Planering
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Övre Björkhaga, Österåker

Dåtid, nutid och framtid. I arkitekturen formas tiden. Den som varit, den som är och den som ska bli. Det här huset är ett levande exempel på detta.

Den här husmodellen kommer definitivt tillföra energi till området Övre Björkhaga. Byggnaden sammanlänkar historia med framtid. Här möts fäbohusens tusen år gammal byggtradition med rymdskeppsestetik signerad Stanley Kubrick – adderat med detaljer och funktionalitet från 70-talet.

Husen byggs på smala och sluttande tomter. Utmanande topografi för ett husbygge skulle man kunna säga. Vi ser det som en möjlighet att till fullo utforska vilken kraft massivträelement bär på.

Husen blir cirka 170 m2 fördelat på 4 rum och kök samt två badrum.

Övre Björkhaga – en skärgårdsidyll nära storstaden

På bekvämt avstånd från Stockholms innerstad ligger den attraktiva skärgårdskommunen Österåker som alltfler upptäcker och förälskar sig i.

I Österåker bygger vi ett flertal hus som tillför hög boendekvalitet till livet. Här lever du ett rikt liv med tillgång till natursköna omgivningar runt knuten. Här finns sjöar, motionsslingor, konsthall, hav, ridanläggningar, idrottsplatser, golfbanor – listan kan göras mycket längre. Närheten till Åkersberga centrum med shoppinggalleria, torg och butiker skapar goda förutsättningar för en enklare vardag.

Med gångavstånd till pendeltåg och bussar tar du dig till och från Övre Björkhaga lätt och smidigt. Och cirka 25 minuter med bil så är du mitt inne i Stockholmspulsen. För att sedan komma tillbaka och landa i din lugna trygga oas. Övre Björkhaga.

Liknande Projekt

Propio Fastigheter AB
© 2015

Liljeholmsbron 6
Stockholm