Planering
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

I Tollare bygger Propio moderna hus med takterasser i bästa solläge

På den magnifika höjden Tollare i Nacka är skärgården ständig närvarande. Här växer ett nytt bostadsområde sakta fram som öar med personliga hus och vidsträckta vyer, där små vägar och stigar med gångavstånd leder till vattnet. Här kommer Propio Fastigheter tillsammans med arkitekterna på Strombro bygga moderna hus i fyra etapper.

Vår övertygelse är att god arkitektur måste vila på fyra fundament: platsen, en väl genomarbetad idé, förståelse för människorna som ska leva där och noggrannhet i materialvalet. Dessa fyra fundament bildar tillsammans en helhet, där varje del är lika viktig. Platsen är hjärtat som allt måste utgå ifrån.

Vi kallar vår arkitektur för platsbyggd. Det betyder att vårt synsätt skapar hus som passar in i sin omgivning och ger livskvalitet för människorna som vistas där.

Samtliga projekt i Tollare Arkipelag+ har tagits fram med en tidlös arkitektur anpassad efter närheten till skärgården och det praktfulla landskapet. Varje projekt är individuellt anpassat efter platsens läge för att bli ett med naturen. Därför blir det självklart att vi bygger i trä. Det är det enda byggmaterial som är förnyelsebart, vilket skapar goda möjligheter att bygga miljövänligt och hållbart. Ett perfekt boende för den moderna människan, som vill leva med närheten till storstadens puls men ändå andas skog och hav. Här kan du leva ett bekvämt familjeliv med förskola, skola, butiker och oändliga möjligheter till frilufts- och båtliv endast 10 minuter från Slussen.

Tollare – hav och skog 10 minuter från Slussen

Ett stenkast från Slussen kan Tollare i Nacka erbjuda dig det bästa av två världar: närhet till storstad och puls samtidigt som du lever i lantlig i skärgårdsmiljö.

Här växer ett nytt bostadsområde upp på ett dramatiskt och praktfullt landskap. Här kan du andas hav och skog. Här kan du leva ett bekvämt familjeliv med förskola, skola, butiker och oändliga möjligheter till frilufts- och båtliv.

Tollare tillhör Saltsjö–Boo i Nacka. Bussen till Slussen tar inte mer än ca 20 minuter och med bil runt 10 minuter. På väg till intill stan finns både Orminge Centrum, Nacka forum och Sickla köpcentrum med utbud som inte lämnar något kvar att önska.

Läs mer på tollareinacka.se

Liknande Projekt

Propio Fastigheter AB
© 2015

Liljeholmsbron 6
Stockholm